Over ons

Onze stichting Hart voor Den Dungen bestaat uit 3 bestuursleden, Toon van der Hofstad, Maria Rutjes en Karin Vissers. We zijn gestart met Stichting Hart voor Den Dungen om dingen voor elkaar te krijgen. Soms moet je gewoon starten en dingen gewoon gaan doen.

Stichting Hart voor Den Dungen is een vervolg op project “Ons Jet” uit 2014/2015. Met “Ons Jet” hebben de bestuursleden laten zien wat er kan in Litserborg. Wat de mogelijkheden zijn om er een plek van onze bewoners van te maken  maar ook dat het niet moeilijk is om gezellige activiteiten te organiseren die kostendekkend en toch betaalbaar zijn.  De aftrap van “Ons Jet” was dan ook een succes met de eerste theatervoorstelling in  de Grote Zaal in Litserborg, waar we 180 enthousiaste bezoekers verwelkomden. Vervolgens zijn er nog andere activiteiten georganiseerd zoals toneel- en muziekvoorstellingen, carnavalsmiddag, nieuwjaarsreceptie, lezingen.  Het bitterballen bal met carnaval en de nieuwjaarsreceptie zijn activiteiten van “Ons Jet” die zijn doorgestart na het einde van het project. .

Onze stichting organiseert activiteiten voor de inwoners van Den Dungen/Maaskantje. We richten ons in eerste instantie op de doelgroep 55 plus. Onze activiteiten zijn gericht op ontmoeting of educatie. De activiteiten zijn kostendekkend en betaalbaar. We doen dit zoveel mogelijk samen. Samen met onze vrijwilligers en samen met andere organisaties, zoals Litserborg, de wijkmakelaar.  We zijn een zelfstandige stichting en staan nadrukkelijk los van andere organisaties in Den Dungen en Maaskantje.

 

 

Wilt u samen met ons activiteiten organiseren of heeft u een idee voor een activiteit wat past binnen onze doelstelling. Mail naar hartvoordendungen@gmail.com.